Coin centrum wordt miners europe B.V.

Coin Centrum gaat steeds meer internationaal werken! Daarom is sinds begin november 2018 onze nieuwe naam Miners Europe B.V.
Met deze naamswijziging laten wij zien dat klanten in heel Europa van onze uitstekende dienstverlening op het gebied van Crypto mining kunnen gebruiken. Op nationaal en internationaal niveau is ons bedrijf in de afgelopen jaren gegroeid, en hoewel heel Europa al gebruik kon maken van onze service, benadrukt deze nieuwe naam onze internationale manier van werken in de cryptocurrency markt.

Sinds 2010 zijn wij de betrouwbare partner voor Crypto mining. De naamsverandering van Coin Centrum naar Miners Europe B.V. betekent dan ook geen koerswijziging: er verandert niets aan onze dienstverlening, die blijft ongekend hoog van kwaliteit en service. We streven er zelfs naar om een 10 te halen! Dat we in ieder geval goed op weg zijn bewijzen onze certificaten van ICT Waarborg en Thuiswinkel Zakelijk.

Het is nu het juiste moment om te beginnen met Crypto mining. De koersen staan momenteel laag, maar dat kan ieder moment veranderen. Dat betekent dat instappers kunnen profiteren als er weer een piek komt. Weet u niet precies waar u moet beginnen met minen? Of heeft u alleen nog een miner nodig? Neem contact op met Miners Europe B.V. en wij helpen u goed op weg in Crypto mining.