Investeren

Cryptocurrency is een snel groeiende en opkomende financiële markt. Investeren in crypto mining kan voor de geduldige investeerder een interessante investering met een stabieler rendement dan handel in cryptocurrency betekenen. Daarbovenop kan de waarde van uw Bitcoins of Altcoins stijgen, een groeipotentieel dat extra rendement kan opleveren.

Wat is cryptocurrency mining?

Laat ons in dit voorbeeld specifiek de Bitcoin gebruiken, aangezien dit bij de meeste mensen inmiddels de meest bekende cryptovaluta is. De Bitcoin werkt als een digitale decentrale munt op basis van een publiek logbestand. Dit logbestand bevat elke transactie die ooit met Bitcoins is uitgevoerd. We noemen dit publieke logbestand in de praktijk de ‘blockchain’. De naam is afgeleid van het feit dat het bestand meerdere zogenaamde blocks groepeert.

In de praktijk is een block niets meer of minder dan een bijzonder datablok dat fungeert als oplossing voor een wiskundige formule. Op het ogenblik dat de gebruiker de wiskundige formule weet te kraken, wordt hij beloond met een bepaalde hoeveelheid Bitcoins. Dit betekent echter niet dat Bitcoin mining louter en alleen een beloningssysteem is. Het is namelijk ook een vorm van controle. Het minen van cryptocurrencies zoals de Bitcoin zorgt er namelijk in de praktijk voor dat alle transacties die over het netwerk worden verstuurd zich aan het geldende protocol van de cryptocurrency in kwestie dienen te houden. Met andere woorden, een transactie kan niet zomaar twee keer worden uitgevoerd.

Minen versus handel

Er zijn twee mogelijkheden om te investeren in cryptocurrency. Ten eerste kunt u handelen in Bitcoins of Altcoins, ofwel het kopen en verkopen van coins. In de hoop dat u deze valuta kunt verkopen voor een hogere prijs dan dat u ze heeft ingekocht. De markt van digitale valuta’s is erg volatiel, waardoor het een risicovolle investering is. De tweede optie is om cryptocurrency te minen, oftewel het zelf “maken” van bijvoorbeeld Bitcoins. Deze investering is vaak veel stabieler, aangezien u elke dag uitbetaald kunt worden (lifetime) en uw investering haalt u in de meeste gevallen binnen een jaar eruit.

Heeft u interesse om te investeren in Crypto mining?

Plan een gratis adviesgesprek in om meer te weten te komen over uw mogelijkheden, dagopbrengsten en Crypto mining.

  • Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht om in te vullen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miners.nl is gecertificeerd

Openingstijden

Ma - Zat: 09:00 - 22:00

Support :

[email protected] 24 x 7 Online Support