Miners is Webwinkelkeur en European Trust Mark gecertificeerd

Miners is Webwinkelkeur en European Trust Mark gecertificeerd

Miners.nl is trots om te melden dat wij sinds 5 januari 2019 Webwinkelkeur en European Trust Mark gecertificeerd zijn. Er zijn veel zaken nog niet duidelijk, wettelijk gedocumenteerd of transparant in de cryptomarkt. Daarom vindt het management van Miners.nl het belangrijk dat Miners.nl conform de regels en transparant opereert.

Met de investeringen die Miners.nl doet in de keurmerken, hopen wij er alles aan te doen om u een goede en veilige ervaring te geven als bezoeker en klant van Miners.nl.

Voordelen voor u als bezoeker/klant?

 • Het bedrijf bestaat echt
  De contact- en vestigingsgegevens zijn gecontroleerd en staan duidelijk op het certificaat.
 • Zakendoen onder Nederlands recht
  De overeenkomst wordt gesloten onder Nederlands recht. Bovendien zijn de algemene voorwaarden voor bedrijven gemakkelijk vindbaar en niet in strijd met de Nederlandse dwingende wettelijke regels.
 • Helder aanbod: u weet precies wat u koopt
  Elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.
 • Overzichtelijk orderproces
  Het orderproces verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat u bestelt voordat u een aankoopverplichting aangaat en u krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.
 • Prijzen zijn duidelijk
  U wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzendkosten.
 • Veilige betaalomgeving
  Wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).
 • Zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens
  De webshop heeft een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Periodiek spreekt Webwinkelkeur.nl de webshop aan op deze verplichtingen.
 • Gedegen klachtenbemiddeling en geschillen bij Nederlandse rechter
  Heeft u ondanks deze zekerheden toch een klacht, dan komt u samen in drie stappen tot een oplossing. De eerste stap is om bij de webshop te vertellen dat u ontevreden bent. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan kunt u als tweede stap een melding maken via het klachtenformulier de diverse instanties helpen u verder met klachtenbemiddeling. Als u hierna nog niet tevreden bent, kunt u als derde stap een geschil voorleggen bij een Nederlandse rechtbank. Alleen als het is overeengekomen, kan er ook sprake zijn van arbitrage bij een erkend arbitrage-instituut.

Openingstijden

Ma - Vrij 08:00 -22:00 Za - Zo 08:00 - 17:00

Support :

[email protected] 24 x 7 Online Support