Miners.nl is thuiswinkel zakelijk gecertificeerd

Miners.nl is trots om te melden dat wij sinds 30 oktober 2018 Thuiswinkel Zakelijk gecertificeerd zijn. Er zijn veel zaken nog niet duidelijk, wettelijk gedocumenteerd of transparant in de cryptomarkt. Daarom vindt het management van Miners.nl het belangrijk dat Miners.nl conform de regels en transparant opereert.

Met de investeringen die Miners.nl doet in de keurmerken, hopen wij er alles aan te doen om u een goede en veilige ervaring te geven als bezoeker en klant van Miners.nl.

Voordelen voor u als bezoeker/klant?

 • Het bedrijf bestaat echt
  De contact- en vestigingsgegevens zijn gecontroleerd en staan duidelijk op het certificaat.
 • Zakendoen onder Nederlands recht
  De overeenkomst wordt gesloten onder Nederlands recht. Bovendien zijn de algemene voorwaarden voor bedrijven gemakkelijk vindbaar en niet in strijd met de Nederlandse dwingende wettelijke regels.
 • Helder aanbod: u weet precies wat u koopt
  Elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.
 • Overzichtelijk orderproces
  Het orderproces verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat u bestelt voordat u een aankoopverplichting aangaat en u krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.
 • Prijzen zijn duidelijk
  U wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. U bestelt zakelijk, dus de prijzen zijn exclusief btw. Dit wordt ook duidelijk vermeld.
 • Veilige betaalomgeving
  Wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).
 • Zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens
  De webshop heeft een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Periodiek spreekt Thuiswinkel.org de webshop aan op deze verplichtingen en voert ICT-veiligheidstests uit. Bovendien kunt u zich eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails (zie hieronder bij “veiligheid” en “e-mail” hoe Thuiswinkel.org dit borgt).
 • Gedegen klachtenbemiddeling en geschillen bij Nederlandse rechter
  Heeft u ondanks deze zekerheden toch een klacht, dan komt u samen in drie stappen tot een oplossing. De eerste stap is om bij de webshop te vertellen dat u ontevreden bent. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan kunt u als tweede stap een melding maken via thuiswinkel.org/klacht-indienen. Thuiswinkel.org helpt u verder met klachtenbemiddeling. Als u hierna nog niet tevreden bent, kunt u als derde stap een geschil voorleggen bij een Nederlandse rechtbank. Alleen als het is overeengekomen, kan er ook sprake zijn van arbitrage bij een erkend arbitrage-instituut.

Wat is Thuiswinkel Zakelijk?

Thuiswinkel.org is de uitgever van het keurmerk. U mag erop rekenen dat webwinkels met het Thuiswinkel Zakelijk-keurmerk betrouwbare webshops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan belangrijke criteria op het gebied van wetgeving, veiligheid, financiële stabiliteit. Alle leden worden jaarlijks gecertificeerd.